sjospeider.net Turer og reisebrev Tur referater Vel blåst høsttokt og nye optimistskippere

Innlogging til MedlemssiderHar du ikke bruker eller har glemt passordet ditt så send en e-post til webmaster@sjospeider.net

De 5 siste annonsene

Powered by Marketplace
Vel blåst høsttokt og nye optimistskippere PDF Skriv ut E-post

Årets høsttokt er en saga blott og det ble en flott og innholdsrik helg!

Med oss hadde vi slupper på slep, Fryd og Loj for egne seil og selvsagt Christiane. Turen gikk som kjent til Ranvikholmen hvor vi lagde leir. Iløpet av helgen seilte vi for første gang med spinnaker, noe alle fikk prøve og alle synes var moro. Takk til Fredrik for god opplæring! I tillegg til det ble det rom for velkjente speideraktiviteter, matlaging i det fri, leirbål, "nattkino" på Christianes storseil og en halvtimes "speiderprat" om hva speiding faktisk er.

Lørdag formiddag var satt av til praktisk prøve på optimistskipperkandidatene. Det hele gikk veldig bra og troppsledelsen ønsker dermed å gratulere Tobias, Christian, Magnus, Christopher, Ibrahim og Erik med vel gjennomført, og dermed bestått "Optimistskipper".

Turen hjem på søndag gikk ellers veldig pent for seg. God vind fra sørøst ga båtene gode og raske seilforhold inn til Drammen. Christiane klappet til kai like etter kl. 1700 og folk fant etterhvert veien hjem - flere opplevelser rikere.

Takk for turen!

Sist oppdatert tirsdag 17. september 2013 18:06
 
Banner
Kopirett © 2020 5. Drammen Sjøspeider gruppe. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.